Arvonnan säännöt

Kauttamme löydät sopivimman sähkösopimuksen lukuisten sähköyhtiöiden kautta. Kauttamme sopimukset ovat lähestulkoon aina edullisempia ja ainakin samanhintaisia kuin suoraan sähköyhtiöiltä. Parhaan hinnan saadakseen, tulee sopimus solmia aina täyttämällä lomake palvelussamme.

RUOKALAHJAKORTTIARVONNAN SÄÄNNÖT

1. JÄRJESTÄJÄ

Markkinointiarpajaisten eli tässä tapauksessa ruokalahjakorttiarvonnan järjestäjä on LVS Brokers Oy

2. ARVONNAN VOIMASSAOLO

Ruokalahjakorttiarvonta alkaa 1.5.2021 ja päättyy 31.8.2021. Joka kuukausi arvotaan yksi lahjakortti. Viimeinen mahdollinen aika osallistua markkinointiarpajaisiin on päättymispäivänä klo 23.59

3. ARVOTTAVA PALKINTO

Markkinointiarpajaisissa arvotaan yksi (1) ruokalahjakortti, arvoltaan 250 €.

4. ARVONNAN SÄÄNNÖT

250 €:n ruokalahjakorttiarvontaan (markkinointiarpajaisiin) osallistuvat kaikki Sähkömittari.fi -palvelussa arvonnan voimassaoloaikana sähkösopimuksen solmineet Käyttäjät. Arvonta ei siis koske markkinointiarpajaisten ulkopuolella solmittuja sopimuksia.

Palkinto voi olla käytössä monessa eri markkinointiarpajaisissa palkintona samanaikaisesti, mikä tarkoittaa, että samaa palkintoa voidaan käyttää useammassa eri markkinointiarpajaisessa yhtäaikaisesti palkintona.

Mikäli sähkösopimuksen solminut ei halua osallistua arvontaan, tulee tästä ilmoittaa Sähkömittari.fi:n asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@sahkomittari.fi

Arvonta tapahtuu 2 viikon sisällä arvonnan päättymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta puhelimitse, postitse tai sähköpostitse.