Sähkön kilpailutus tuo kuukausittaisia säästöjä

Kauttamme löydät sopivimman sähkösopimuksen lukuisten sähköyhtiöiden kautta. Kauttamme sopimukset ovat lähestulkoon aina edullisempia ja ainakin samanhintaisia kuin suoraan sähköyhtiöiltä. Parhaan hinnan saadakseen, tulee sopimus solmia aina täyttämällä lomake palvelussamme.

Sähkön kilpailutus tuo kuukausittaisia säästöjä

Miksi valita Saverium.fi kilpailuttamaan sähkösopimuksesi?

  • Kilpailuttamalla sähkösopimuksesi Saverium.fi avulla säästät jopa tuhat euroa sähkölaskuissa
  • Palvelussamme voit kilpailuttaa sähkön hinnan reaaliaikaisesti
  • Valitse itsellesi sopivin 100 % kotimaisista sähköyhtiöistä
  • Vain 3 vaihetta - Löydä uusi sähkösopimus nopeasti ja helposti

Sähkön kilpailuttaminen on kuluttajille ja yrityksille oiva tapa säästää kuukausittain rahaa. Sähkön hinta koostuu energian hinnasta ja siirtohinnasta. Näistä ensimmäiseen kuluttajilla ja yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa, koska markkinoilla on useita erilaisia vaihtoehtoja tarjolla sähkösopimuksista. Sähkön kokonaishintaan vaikuttaa useampi eri tekijä, kuten asunnon lämmitysmuoto ja koko. Isossa sähkölämmitteisessä asunnossa tai omakotitalossa sähkön hinnan merkitys korostuu, koska isommalla sähkönkulutuksella tehdään myös oikein valitulla sähkösopimuksella suurin säästö.

Sähkösopimuksia on tarjolla useita erilaisia, jolloin myös sähkön hinnat vaihtelevat erilaisten sopimusten välillä. Aikasähkö ja kausisähkö ovat usein sähkölämmittäjän valintoja, kun taas kaukolämmitteiselle kerrostaloasunnolle sopii erinomaisesti yleissähkösopimus, jolloin sähkön hinta on vuodenajasta tai kellonajasta riippumatta aina sama. Markkinoille on myös viime vuosina tullut myös etenkin opiskelijoille suunnattuja pakettisähkösopimuksia, jolloin kuukausimaksulla saa aina sovitun määrän sähköä sopimushintaan. Pörssisähkösopimus on taas valinta, jolla pääsee nauttimaan sähkön hinnan laskuista pörssissä ja sähkön käyttäjällä on mahdollisuus optimoida sähkönkulutusta pörssisähkön hinnan muuttuessa.

Sähkön hintavertailun lisäksi, Saverium.fi -palvelussa voit sähkön hinnan lisäksi valita sopivimman sähkösopimuksen myös muilla perusteilla, esimerkiksi valitsemalla tuulivoimalla tuotettua sähköä. Voit valita itse, onko ajatuksissa säästäminen vai haluatko vertailla sopimukset muilla perustein.