Yhdistelylaina Saverium.fistä 60000€ asti

Lainasumma
Laina-aika
Korot ja kulut*
8250 €
Kuukausierä*
157 €
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelin

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Lainojen yhdistäminen säästää

Saverium.fissä yhdistelylainojen vertailu on vaivatonta ja jatkossa säästät kuukausittain. Hae yhdistelylainaa ja näet, paljonko lainojen yhdistäminen pienentää kulujasi. Kilpailutamme lainahakemuksesi reaaliajassa usean pankin kesken, jotta sinun olisi helppo vertailla vaihtoehdot yhdellä sivulla. Valitse itse, mikä on sinulle paras yhdistelylaina.

Miten saada yhdistelylainaa?

Ensinnäkin sinulla tulee olla yksi tai useampi luotto, jotka haluat yhdistellä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Täytä lainahakemus Saverium.fissä. Valitse lainan käyttötarkoitukseksi yhdistelylaina ja syötä tarkasti kaikki velkasi. Lähetämme lainahakemuksesi usealla pankille, joista kukin voi tehdä sinulle lainatarjouksen. Voit vapaasti verrata saamiasi lainatarjouksia ja päätää, minkä pankin hyväksyt.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

  1. Valitset tyypillisesti kaikki aiemmat kalliskorkoiset lainasi ja luottokorttivelkasi. Myös suuremmat yksittäiset edulliset lainat kannattaa yrittää yhdistellä tai ainakin pyytää tarjousta vieläkin edullisemmasta korosta.
  2. Hae lainaa Saverium.fissä. Täytä kaikki velkasi ja valitse, millä summalla haluat lainoja yhdistää.
  3. Kilpailutamme automaattisesti lainahakemuksesi usean pankin kesken ja esitämme saamasi lainatarjoukset sinulle
  4. Vertaile tarjouksia ja yhdistä lainasi valitsemalla parhaaksi katsomasi tarjouksen.

Miksi en saa yhdistelylainaa?

Tyypillinen syy, miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu, on hakea yhdistelylainaa vain yhdestä pankista. Haet yhdellä hakemuksella useasta pankista käyttäessäsi Saverium.fi-säästöpalvelua, joten tällöin löydät todennäköisemmin itsellesi sopivan yhdistelylainan.

Mistä yhdistelylaina?

Yhdistelylainoja tarjoavat lukuisat eri toimijat. Tyypillisesti lainojen yhdistäminen onnistuu jonkin pankin kautta. Suomalaisten pankkien lisäksi erityisesti ruotsalaiset ja norjalaiset pankit yhdistelevät mielellään kalliit pienlainat ja luottokorttivelat. Saverium.fin yhteistyökumppaneina on tällä hetkellä pankkeja Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Virosta ja Espanjasta. Voit näin yhdellä hakemuksella hakea kaikilta tarjouksen lainojen yhdistämisestä.

Kuka voi yhdistää lainat?

Käytännössä ketä vain voi hakea yhdistelylainaa. Positiiviseen yhdistelypäätökseen auttaa, että luottotietosi on kunnossa ja olet työelämässä tai muuten selviytynyt aiemmista laskuistasi. Opiskelija ja työtön voi myös hakea lainojen yhdistämistä, mikäli aiempia laskuja ei ole rästissä.

Kannattaako lainojen yhdistäminen?

Useiden velkojen yhdistely on kannattavaa. Saat säästöä kuluissa maksaessasi usean tilinhoito- tai kuukausimaksun sijasta yhtä tilinhoitomaksua. Tyypillisen yhdistelylainan korko on myös selkeästi matalampi kuin usean korkoakorkoisen lainan, joten säästöä tulee myös pelkistä koroista. Mikäli olet aiemmin ottanut liian lyhyitä tai pitkiä laina-aikoja, niin voit myös samalla kertaa määrittää laina-ajan uudelleen, jolloin saat sovitettua kuukausierän tuloihisi nähden sopivaksi.

Löydä edullinen yhdistelylaina

  1. Täytä lainahakemus. Valitse lainasummaksi se määrä, joka riittää kattamaan ne velat, jotka haluat yhdeksi. Laina-aikaa säätämällä voit etsiä sopivan suuruista kuukausierää. Merkitse lainahakemukseen kaikki velkasi ja ruksi ne, jotka haluat yhdistää yhdeksi. Lainakäyttötarkoitukseen tulee valita ”Lainojen yhdistäminen” tai ”Yksittäisen lainan uudelleenrahoitus”.
  2. Etsimme sinulle lainatarjouksia. Järjestelmämme hakee automaattisesti lainapäätökset usealta pankilta ja rahoituslaitokselta. Listaamme sinulle kaikki saamasi lainatarjoukset samalle sivulle
  3. Vertaile yhdistelylainat. Vertaa saamiesi tarjousten kuukausierää, korkoa ja kuluja. Laina-ajoissa voi myös olla eroja ja osa pankeista saattaa uudelleenrahoittaa vain osittain vanhoja velkojasi.
  4. Hyväksy paras yhdistelylaina. Kannattaa valita sellainen yhdistelylaina, jonka kuukausierän maksaminen tuntuu sopivalta. Ei ole välttämättä järkeä valita sellaista vaihtoehtoa, että arjen elämään ei jää rahaa lainanlyhennysten jälkeen. Toisaalta, mitä nopeammin maksat, niin sitä pienemmät lopulliset lainakustannukset tulevat olemaan.
  5. Maksa lainasi ajallaan takaisin. Huolehdi tunnollisesti lainasi takaisin maksamisesta. Lainojen yhdistäminen tuo helpotusta elämääsi, joten älä ota lisää uusia luottoja, kun olet juuri saanut helpotettua arkeasi.

Lainojen yhdistäminen pienellä korolla

Yhdistelylaina pienellä korolla helpottaa elämää silloin, kun sinulle on huomaamatta kertynyt useita pienempiä velkoja. Aiempien lainojen korkojen ei aina tarvitse välttämättä olla suuria. Myös edullisempia luottoja voi hyvin kilpailuttaa uudelleen ja kokeilla, josko aiemmista veloista saisi vielä lisää säästöä

Aiemmin tarjolla oli vain vakuudellisia järjestelylainoja, mutta viime aikoina saataville on tullut paljon vakuudettomia yhdistelylainoja. Saverium.fi kilpailuttaa lainantarpeesi tilanteessa kuin tilanteessa. Vakuudettomien lainojen korot ovat lakimuutosten ja kilpailun turvin laskeneet vuosi vuodelta ollen nykyään hyvinkin kilpailukykyisiä

Voit kokeilla hakea myös yhdistelylainaa pankista, jota muutenkin käytät, mikäli kyseinen pankki ei lukeudu yhteistyökumppaneihimme. Valikoimassamme on myös suomalaisia pankkeja, mutta ei kaikkia. Voit toki hakea lainatarjouksen molemmista ja verrata, saatko paremman yhdistelytarjouksen vertailusta vai omasta pankistasi.

Sinulle paras yhdistelylaina voi löytyä ulkomailta tai Suomesta. Mitä useampia tarjouksia saat, sitä parempi sinun on valita itsellesi sopivin tapa yhdistää lainat. Viime aikoina moni edullinen yhdistelylaina on myönnetty ulkomaalaisen pankin toimesta. Pohjoismaiset ja muut pankit operoivat Suomessa tyypillisesti paikallisyhtiöiden kautta, jolloin rahat tulevat ulkomailta, mutta toimit täysin suomalaisessa ympäristössä. Pääsääntöisesti ulkomailta tulevat toimijat tarjoavat yhdistelylainaa ilman vakuuksia, joten sinun ei tarvitse pantata omaisuuttasi vakuudeksi.