Lainavertailu säästää – Vertaa lainoja Saverium.fissä

Lainasumma
Laina-aika
Korot ja kulut*
8250 €
Kuukausierä*
157 €
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelin

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Suomen kattavin lainavertailu

Saverium.fi on Suomen kattavin lainojen vertailupalvelu – vertaamme jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella. Valitse netin paras lainavertailu ja säästä lainasi kuluissa!

Olemme niin pankkien lainavertailu kuin myös muiden vakuudettomien luotonantajien vertailu. Vertaat kauttamme yhteistyökumppaniemme pankkilainat, kertalainat, kulutusluotot, vertaislainat ja pienlainat – yhdellä hakemuksella saat vertailtavaksi lainatarjoukset eri tyyppisistä luotoista. Näin ollen sinun n helppo valita tarpeisiisi sopivin laina suoraan vertailusta.

Miten lainavertailu toimii?

Aloita täyttämällä lainahakemus, jonka jälkeen kilpailutamme automaattisesti lainasi. Kilpailutuksessa haemme lainatarjoukset jopa 30 pankilta ja luotonantajalta yhdellä hakemuksella. Esitämme sinulle tulokset yhdellä sivulla, joten sinun on helppo vertailla saamasi lainatarjoukset.

Miksi käyttää Saverium.fin lainavertailua?

Perinteiset lainavertailut näyttävät sinulle vain esimerkkilaskelman mukaisen tai alkaen hintoihin perustuvat laskelmat usealta luotonantajalta. Tosiasiassa et voi välttämättä saada perinteisen vertailun kaikkia lainoja tai esimerkkilaskelmat eivät vastaa sitä, millä korolla pankki olisi sinulle valmis tarjoamaan lainaa. Saverium.fi toimii eri tavalla, sillä näet vain ne lainatarjoukset, jotka tosiasiassa voit saada. Lisäksi lainatarjouksen kulut ja korot vastaavat täsmälleen sitä, millä hinnalla pankki on sinulle valmis lainaamaan rahaa. Hae lainaa Saverium.fissä, niin saat verrattua sinulle sopivia lainoja.

Mitä lainoja voin vertailla?

Saverium.fi vertaa lainoja, joiden suuruus on 100 eurosta aina 60000 euroon saakka. Palvelumme kautta vertaat helposti erilaiset lainat keskenään, sillä mukana on pankkilainoja, kertalainoja, kulutusluottoja, luottolimiittejä ja pienlainoja. Näin ollen saat vertailtua kaikki erityyliset lainat yhdellä sivulla, joten sinun helppo päättää, mikä näistä on sinulle sopivin.

Voinko kilpailuttaa vanhat lainani?

Kyllä voit! Kannattaa aina ajoittain kilpailuttaa vanhat luotot hakemalla lainaa Saverium.fissä. Vertaa lainatarjouksen korkoa ja kuluja aiempaan lainaasi. Mikäli lainavertailu löytää sinulle edullisemman lainan, niin voit uudelleenrahoittaa vanhan lainasi. Tällöin pankki maksaa suoraan tai maksat itse vanhan lainasi edelliselle luotonantajalle ja sinä taas lyhennät jatkossa aiempaa edullisempaa lainaa. Voit myös yhdistellä useamman vanhan lainasi suoraan vertailumme kautta.

Mitä tietoja voin vertailla?

Näytämme kustakin saamastasi lainatarjouksesta lainasumman, laina-ajan, kuukausierän, tilinhoitomaksun, avausmaksun, nimelliskoron ja todellisen vuosikoron. Näin ollen saat perinteistä lainavertailua kattavammin tietoa juuri sinulle henkilökohtaisesti lasketuilla hinnoilla.

Vertaa lainat näillä tiedoilla

Tarjottu lainan määrä

Pankit voivat toisinaan korottaa tai laskea hakemaasi lainamäärää. Voit helposti sivuuttaa liian matalat tarjoukset ja keskittyä sopivan suuruisten lainojen vertailuun.

Kuukausierä

Kuukausierä kertoo, paljonko maksat lainaasi takaisin kuukaudessa. Kuukausierä sisältää lyhennyksen ja koron. Lainojen vertailussa tyypillinen tapa on valita sopivin kuukausierä, sillä tällöin sinun on helppo laskea, kuinka paljon pystyt maksamaan lainaa takaisin kuukausittain niin, että rahaa jää arjen pyörittämiseen.

Korko

Pieni nimelliskorko on aina hyvästä. Mitä pidempi laina-aika, niin sitä merkitsevämpää on mahdollisimman pieni korkoprosentti. Tällöin lainan kokonaiskustannukset pysyvät alhaisempina.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko huomioi koron lisäksi myös kaikki muut lainaan liittyvät kustannukset. Täten todellinen vuosikorko voi olla jopa parempi mittari, kun vertailet eri lainatarjousten kokonaiskustannuksia keskenään.

Laina-aika

Tarjottu laina-aika voi poiketa hakemastasi. Kuukausierä on takaisinmaksun kannalta merkitsevämpi mittari kuin laina-aika. Toisaalta mitä nopeammin maksat velkasi takaisin, niin sitä pienemmät tulevat olemaan kokonaiskustannukset.

Tilinhoitomaksu

Tyypillisesti jokaiseen lainavertailun tarjoukseen sisältyy jonkinlainen tilinhoitomaksu tai muu kuukausimaksu. Suuremmilla lainasummilla pieni kuukausimaksu ei ole kovinkaan merkitsevää, mutta pienemmillä lainasummilla tilinhoitomaksu muodostaa merkittävän osan kuukausierästä.

Avausmaksu

Pankkien ja muiden luotonantajien välillä voi olla suuriakin eroja avausmaksuissa. Vuonna 2019 voimaan tullen lakimuutoksen jälkeen tosin erot ovat pienentyneet huomattavasti. Lainavertailussa kuukausierä ja todellinen vuosikorko on parempia mittareita lainankustannuksia ja takaisinmaksua vertaillessa, mutta avausmaksu voi olla merkitsevä tekijä, jos joudut maksamaan sen heti alkuunsa tai se vähennetään suoraan tilitettävästä pääomasta.