Lainaa netistä 100 – 60000€ edullisesti

Lainasumma
Laina-aika
Korot ja kulut*
8250 €
Kuukausierä*
157 €
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelin

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Lainaa pienellä korolla

Saverium.fi säästää kaiken suuruisten lainojen kuluissa ja koroissa. Hae lainaa netissä ja vertaamme lainatarjoukset puolestasi! Kilpailutamme lainahakemuksesi automaattisesti reaaliajassa jopa 30 pankin ja luotonantajan kesken, joten löydämme todennäköisemmin lainaa jokaiselle pienellä korolla. Voit itse valita sopivimman pienen koron lainatarjouksen tai hylätä kaikki saamasi tarjoukset – lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Yhteistyökumppanimme tarjoavat pääsääntöisesti lainat ilman vakuuksia tai takaajia.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Moni asia vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa voit saada. Kaiken kaikkiaan taloudellinen tilanteesi ja tulevaisuuden maksukykysi ovat keskeisimpiä tekijöitä, jotka määrittävät sinulle korkeimman mahdollisen lainasumman. Yhdeltä pankilta haettaessa saatat saada 10000 euron lainatarjouksen siinä, missä toinen tarjoaisi sinulle 20000 euron lainan. Säästä kilpailuttamalla lainahakemuksesi Saverium.fissä, niin saat samalla selville, miten paljon lainaa sinulle myönnetään.

Mitä pankki tarkistaa lainaa hakiessa?

Jokainen pankki ja luotonantaja ei välttämättä käytä kaikkia lainahakemuksessamme kysymiä tietoja. Saverium.fi helpottaa lainojen vertailua, sillä lähetämme lainahakemuksesi jopa 30 pankille ja luotonantajalle puolestasi. Pankit tarkistavat antamiesi tietojen paikkansa pitävyyden, joten täytä tiedot huolellisesti. Jokainen pankki tarkistaa luottotietosi ja haluaa varmistua tulojesi ja velkojesi paikkansa pitävyydestä. Sinulta saatetaan pyytää liitetiedostona esimerkiksi viimeisintä palkkalaskelmaa tai verotuspäätöstä.

Mikä pankki myöntää helpoiten lainaa?

Välttämättä ei ole edes mielekästä tietää, mikä pankki antaa helpoiten lainaa. Helppoudella voidaan viitata moniin eri asioihin. Kivijalkapankissa asioidessa joudut käymään paikan päällä ja lainahakemustasi kilpailuttaessa sinun tulee varata useaan eri pankkiin aika. Hae lainaa Saverium.fissä, niin vertailemme saamasi lainatarjoukset automaattisesti ja näet heti, mitkä pankit ovat valmiita sinulla tarjoamaan lainaa. Tämän helpommaksi lainan hakeminen voi tuskin mennä ja säästät samalla niin kuluissa kuin myös omassa ajassasi.

Miksi en saa lainaa, vaikka luottotietoni on kunnossa? (miksi lainaa ei myönnetä)

Vain yhdeltä luotonantajalta hakeminen on tyypillinen syy sille, miksi lainaa ei myönnetä. Pankkien ja muiden luotonantajien välillä suuria eroja, joten kaikki eivät myönnä jokaiselle lainoja. Saverium.fissä lainat kilpailutetaan automaattisesti usean pankin ja luotonantajan kesken, joten saat kauttamme todennäköisemmin hyväksytyn lainatarjouksen.

Kuka yksityinen lainaa rahaa?

Onko sinulle välttämättä väliä, lainaako rahasi yksityinen vai yritys? Saverium.fissä kilpailutat myös yksityiset lainantajat, sillä palvelumme hakee lainatarjoukset myös vertaislainapalveluista, joissa on mukana paaljon yksityisiä henkilöitä lainanantajina. Niin ikään kilpailutat lukuisat yksityislainat kauttamme.

Miten ja kuka voi saada lainaa?

Kuka tahansa taloutensa kunniallisesti hoitanut täysi-ikäinen suomalainen voi saada pankista lainaksi rahaa. Tulosi, velkasi, ikäsi ja työtilanteesi ovat kaikkein merkityksellisempiä sen suhteen, mitkä kaikki pankit ovat valmiita lainaamaan sinulle. Saverium.fi selvittää puolestasi, miten voit saada lainaa – vertailumme ansiosta sinä säästät samalla.

Kuinka paljon lainaa saa yksin?

Yleisesti ottaen yhteishakijasta on hyötyä, mikäli haluaa nostaa suuremman lainan. Saat kuitenkin vertailustamme myös yksin lainaa aina 60000 euroon saakka. Osalla pankeista suurin mahdollinen lainasumma yksin hakevalle tosin on 40000€ tai 50000€. Täytä lainahakemus, niin selvitämme puolestasi, kuinka suuren lainan saat yksin.

Näin haet lainaa ja säästät lainasi kuukausierissä

  1. Hae lainaa 100 – 60000€. Täytä lainahakemukseen kaikki tiedot huolellisesti oikein, niin vältyt ylimääräisiltä korjauksilta ja tutkimuksilta myöhemmin
  2. Lainahakemuksesi kilpailutetaan jopa 30 pankin ja luotonantajan kesken. Lähtötiedoistasi riippuen pystymme kilpailuttamaan lainahakemuksesi parhaimmillaan yli 30 toimijan kesken. Kilpailuttaminen tapahtuu täysin reaaliajassa, joten odota rauhassa sulkematta selainta. Lainapäätösten saapuminen kestää tyypillisesti muutamasta sekunnista muutamaan minuuttiin.
  3. Tutustu saamiisi lainatarjouksiin rauhassa. Näet heti saamasi lainatarjoukset. Osa lainatarjouksista voi olla alustavia ja osa lopullisia. Vertaile tarjousten kuukausierää, korkoa ja muita kuluja kaikessa rauhassa.
  4. Hyväksy itsellesi sopivin lainatarjous. Valitse, minkä lainatarjouksen haluat hyväksyä. Valitsetpa itsellesi sopivimman kuukausierän, laina-ajan, koron tai muiden kulujen perusteella, niin muista hyväksyä itsellesi mieluisin lainatarjous. Lainahakemuksesi käsittely ei etene ennen kuin olet hyväksynyt valitsemasi tarjouksen.
  5. Toimita tarvittavat liitteet. Toisinaan pankki tai luotonantaja saattaa pyytää liitetiedostona todisteita tuloistasi ja veloistasi. Osa saattaa näitä kysyä jo ennen lopullista lainatarjousta. Lähetä liitetiedostot suoraan lainantarjoajalle, niin lainahakemus etenee viimeiseen vaiheeseen.
  6. Allekirjoita lainasopimus. Sinun tulee vielä allekirjoittaa lainasopimus, niin rahat maksetaan tilillesi. Pääsääntöisesti voit allekirjoittaa lainasopimuksen helposti verkkopankkitunnuksilla.

Vertaa lainoja

Lainaa jokaiselle sitä tarvitsevalle

Jokainen pankki ja luotonantaja ei anna lainaa kaikille hakijoille. Saverium.fi-lainavertailu on yhteistyökumppanien lukumäärän osalta Suomen kattavin, joten on hyvin todennäköistä, että palvelustamme löytyy sopiva laina usealle. Päämäärämme on tehdä jatkuvasti uusia sopimuksia uusien yhteistyökumppanien kanssa, jotta jonain päivänä voisimme sanoa löytävämme sopivan lainan jokaiselle sitä tarvitsevalle aina pienellä korolla.

Jokaisen hakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky eivät toki tule koskaan tarjoamaan mahdollisuutta löytää edullista lainaa kaikille. Saverium.fi onkin vastuullinen kumppani, joka auttaa säästämään lainan kuluissa ja koroissa silloin, kun hakijalla on edellytyksiä maksaa laina takaisin ongelmitta.